Badeværelser

Trænger dit gamle badeværelse til en overhaling?

Går du med en drøm om at renovere dit eksisterende badeværelse eller toilet, bygge et helt nyt i et andet rum eller trænger dit eksisterende badeværelse eller toilet til at blive frisket op med nye klinker?
Så er du kommet til det helt rette sted, læs videre med herunder.
Badeværelset er et af de vigtigste rum i huset og skal passe til jeres families størrelse og behov.


Badeværelset er som regel det rum i huset med den dyreste kvadratmeterpris, så det er derfor vigtigt at man gør sig nogle gode overvejelser.
Der er mange overvejelser omkring et badeværelse man skal gøre sig når man vælger at renovere eller bygge nyt.

Her er blot et par eksempler: 

  • Skal det eksisterende gulv bankes op så der kan isoleres og lægges gulvvarme?
  • Hvilke klinker i vil have på gulv og vægge?
  • Hvor stor en bruseniche har i behov for?
  • Vandskurerede vægge, væv eller klinker?
  • Hvor meget opbevaringsplads har i behov for i skabe og skuffer?
  • Hvilken stil og detaljegrad vil i have på badeværelset?

Det er nogle af de spørgsmål man skal stille sig selv, når man begynder at planlægge renoveringen eller opbygningen af et nyt rum til badeværelse.
Det kan virke meget uoverskueligt til at starte med. Og derfor er jeg her til at hjælpe jer i gennem hele processen fra de første overvejelser til det færdige resultat. Vi kan stå for hele processen og laver gerne et uforpligtende tilbud på jeres projekt.


Jeg har dygtige samarbejdspartnere og kan derfor stå for hele entreprisen på et badeværelse, hvilket giver jer et godt overblik i processen og ro, da i kun behøver at kontakte mig med spørgsmål.  
Man kan udfolde sin stil og personlighed lige som man vil have det på et badeværelse, da mulighederne for klinker og inventar er mange og kun fantasien sætter grænser i dette rum.
Jeg har mange års erfaring indenfor badeværelser og har bygget nye, renoveret og opfrisket over 100 badeværelser og toiletter, i mine år som murer.