Beton & fundamenter

Betonarbejde

Skal du have støbt et nyt betondæk, betontrappe, betonrampe eller nedstøbt nye stakitstolper – inde eller ude så er det noget vi kan klare.
Fra små badeværelsesgulve til hele huse.


Står du med et gammelt betondæk du ønsker udskiftet med et nyt, så klare vi også dette fra planlægningen, opbrydningen, til støbningen af det nye dæk. Mange ønsker at få deres gamle betondæk eller strør opbygning fjernet og få en ny opbygning med 300-400mm isolering samt gulvvarme efter det nye bygningens reglement.

Fundamenter & støttemure

Fundamenter til carporte, udhuse, til-og nybyg.
Støttemure i haven hvor der er mulighed for nedstyrtning af jord, sand eller grus, støttemure er en sikker løsning mod disse og kan laves i alle mulige forskellige løsninger, der er mange forskellige løsninger på markedet og vi har prøvet at arbejde med de fleste slags.


Plantebede i beton eller blokke kan vi også lave, hvis du ønsker noget naboen ikke har så kan denne løsning hvor nærmest kun fantasien sætter grænser være en sikker og holdbar løsning. Græsafgræsninger i beton eller blokke er en holdbar og stilfuld løsning, er du træt af at du år efter år skal skærer græskanter til fordi de er vokset ud i gruset eller bedene så er dette måske noget for dig.